Norocul bețivului. Un căruțaș a intrat într-o mașină, a căzut pe șosea și a scăpat cu răni ușoare

0
484

Bețivii au Dumnezeul lor. E o vorbă din popor, care s-a adeverit în cazul unui bărbat de 52 de ani din satul Jorăști. Beat mort, bărbatul care conducea o căruță, a scăpat atelajul de sub control, a intrat într-o mașină, a căzut pe șosea și a scăpat doar cu răni ușoare. Nu a scăpat însă de oamenii legii, care i-au întocmit dosar penal.

„La data de 13 iulie a.c., orele 15.40, pe strada Clăcilor din satul Jorăști, un bărbat de 52 ani, din localitate, pe fondul consumului de alcool (0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat), a pierdut controlul atelajului hipo cu care se deplasa, a lovit un autovehicul staționat și a căzut pe carosabil rănindu-se ușor.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, arată reprezentanții Poliției Vrancea.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.