NOU! Unde își pot face justițiabilii programare online pentru a avea acces la compartimentele de relații cu publicul din instanțele vrâncene

0
168

Curtea de Apel Galați anunță că de astăzi este funcțională o platformă online cu ajutorul căreia justițiabilii își pot face programări pentru consultare dosare, depunere acte și alte solicitări la centrele de relații cu publicul, registraturi și arhive. Pagina https://cagl.ro/programari este dezvoltată pentru programări online la nivelul tuturor instanțelor din circumscripția Curții de Apel Galați, intenția fiind aceea ca, în funcție de rezultate, să fie gândită o platformă similară și pentru avocați.

Potrivit celor decise la nivelul Consiliului Superior al Magistraturii și aplicabil la nivelul tuturor instanțelor, între 15 mai și 31 august compartimentele instanțelor lucrează cu publicul în baza unei programări online sau telefonice, prezentarea fără programare fiind permisă doar cu titlu excepțional.

Ne dorim să păstrăm aplicația de programări și după data de 1 septembrie 2020, deoarece reprezintă un serviciu civilizat oferit justițiabililor. Aceasta nu înseamnă că nu sunt primite persoanele care nu au programare, ci doar că, la ora respectivă, vor avea prioritate cele care au făcut programare online.

Aplicația este optimizată pentru dispozitive mobile (telefoane, tablete) și este open source.

În funcție de evoluția programărilor din aceste săptămâni, ne dorim să implementăm un program de lucru al compartimentelor special cu avocații”, a anunțat CA Galați.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here