Noul pod de la Jitia în grafic! Ministrul Ion Ștefan: „Lucrările se încadrează în termene!”

0
133

Podul de la km 46, pe șoseaua DN2N, cel care face legătura dintre comunele Jitia și Vintileasca se afla într-o stare avansată de degradare, practic reprezenta un pericol pentru toți cei care îl tranzitau, însă fostei administrații județene PSD nici că i-a păsat. A fost nevoie ca acest lucru să se schimbe și la conducerea județului să vină liberalul Cătălin Toma care, împreună cu ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, candidat pentru Camera Deputaților pe lista PNL Vrancea, să găsească o soluție viabilă. Podul vechi va fi dărâmat și în locul său va fi construit unul nou. De altfel, lucrările demarate în urmă cu două luni avansează rapid, astfel încât în cel mai scurt timp el va fi dat în folosință. Zilele trecute, ministrul Dezvoltării, deputatul Ion Ștefan, însoțit de președintele CJ Vrancea, Cătălin Toma, s-au deplasat la Jitia pentru a verifica personal stadiul lucrărilor. Ion Ștefan i-a solicitat în mod expres constructorului să grăbească ritmul, astfel încât, până la venirea iernii investiția să fie terminată. „Localitățile de pe Valea Râmnicului merită să se dezvolte, iar primul pas îl reprezintă infrastructura rutieră care are nevoie de modernizare. Am susținut permanent reabilitarea drumului național care leagă comunele de aici de șoseaua europeană, iar astăzi am mers împreună cu președintele CJ Vrancea, Cătălin Toma, și primarii din Dumitrești,  Adrian Banaurs, și Chiojdeni, Constantin Grigore, pentru a vedea stadiul lucrărilor. Am cerut celor de la drumuri să grăbească ritmul de lucru la podul de la Jitia, pentru ca iarna să nu prindă muncitorii acolo, iar vrâncenii care locuiesc aici să aibă drumuri circulabile. Am primit asigurări că lucrările se încadrează în termene”, a spus ministrul Ion Ștefan, candidat al PNL Vrancea pentru Camera Deputaților.

pod jitia 3 e1604735843425 - Noul pod de la Jitia în grafic! Ministrul Ion Ștefan: „Lucrările se încadrează în termene!”

De asemenea, președintele CJ Vrancea, Cătălin Toma, s-a arătat mulțumit de cum evoluează lucrările la noul pod de peste Rîmnic. „Împreună cu ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan, am vizitat astăzi șantierul de lucru amenajat la podul de la Jitia. Așa cum am promis încă de acum două luni, lucrările avansează în ritm alert și profesionist, firma care execută lucrarea fiind extrem de optimistă cu privire la încadrarea în termenul de executare a lucrării. Podul de la Jitia era în pericol de prăbușire din 2017, însă, din păcate, nu s-a făcut nimic până acum. Pas cu pas, rezolvăm multe din proiectele întârziate sau abandonate!”, a spus președintele CJ Vrancea, Cătălin Toma. La fața locului s-a aflat și directorul general regional din cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Focșani, inginerul Marian Paraschiv. (Material realizat de SC Media Factory Concept SRL, la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar: 11200025)

pod jitia 1 e1604735878638 - Noul pod de la Jitia în grafic! Ministrul Ion Ștefan: „Lucrările se încadrează în termene!”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.