Noul președinte al CJ Vrancea, Cătălin Toma vrea să facă auditul instituției imediat după preluarea mandatului

0
926

Cătălin Toma este cel care a câștigat alegerile pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea. Acesta a susținut prima conferință de presă după anunțarea primelor rezultate parțiale. În discursul său, Cătălin Toma a ținut să mulțumească tuturor celor care au muncit și au contribuit la victoria sa, celor care l-au votat și au avut încredere în el.Viitorul președinte al CJ Vrancea a transmis că primul lucru pe care îl va face la vârful instituției, va fi un audit care să scoată la lumină toate proiectele în desfășurare care au avut de suferit de-a lungul mandatului lui Marian Oprișan.

“Partidul Național Liberal a câștigat alegerile pentru președinția Consiliului Județean Vrancea, cum de altfel a câștigat alegerile în mai multe localități din județ. Proiectul meu în calitate de președinte al CJ Vrancea este de a asigura mobilitate, conectivitate și parteneriat. În primele zile după ce vom prelua această funcție importantă va trebui să facem un audit, pentru că această instituție a Consiliului Județean Vrancea are în desfășurare proiecte care au avut de suferit sau suferă în ceea ce privește execuția bugetară”, a spus Cătălin Toma.

Prima provocare a viitorului președinte al Consiliului Județean Vrancea este aceea de a crea o majoritate. Datele parțiale arată că din legislativul județean vor face parte 15 consilieri ai Alianței PNL-USR-PLUS, 15 consilieri de pe listele PSD, în timp ce ALDE ar putea avea 2 mandate de consilieri. Cătălin Toma s-a arătat încrezător că va reuși să convingă consilierii județeni să creeze o majoritate, care ar urma să pună umărul la dezvoltarea județului.

“Majoritatea ți-o faci atunci când vrei să convingi. Vă asigur că o să încerc să-i conving și pe cei de la PSD și pe cei din Alianța PNL-USR-PLUS prin proiectele pe care vream să le facem. Și dacă este cineva de la PSD care nu dorește să se termine proiectul Vrancea Curată, să nu mai pierdem 4,8 milioane de euro, dacă este cineva de la PSD care vrea să dăm în continuare 1,7 milioane de euro pe paranghelii, dacă este cineva care își dorește să facă tot felul de contracte care să rămână doar pe hârtie, nu are decât. Eu voi face public, suntem transparenți, viziunea mea este ca în perioada următoare consiliul județean să-și deschidă nu numai ușile, dar să aibă și o altă mentalitate și o apropiere de cetățean”, a mai transmis liberalul Cătălin Toma care a fost ironic la adresa lui Marian Oprișan. În campania electorală, liderul PSD Vrancea a vizitat comunele vrâncene ținând la braț o carte roșie cu realizările acestui în perioada în care a condus instituția. Cătălin Toma a spus că odată cu plecarea din fruntea CJ Vrancea a fost închisă o carte neagră a județului.

“Eu cred că odată cu plecarea baronului s-a închis o carte. Nu cea roșie de se plimba cu ea prin campanie, ci o carte neagră a județului Vrancea. A venit momentul ca PSD-ul, așa cu ce a mai rămas, să facă parte din dezvoltarea județului. Nu avem nimic cu oamenii care au votat PSD. Am o problemă cu cei care au ținut dezvoltarea județului pe loc. Pentru că presiunile nu le făceau PSD-iștii ci le făcea Oprișan și gașca lui”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here