Noul regulament al parcărilor, în dezbatere publică (document atașat)

0
237

Serviciu de plata pentru parcare prin SMS1 - Noul regulament al parcărilor, în dezbatere publică (document atașat)

Focșănenii sunt invitați să-și spună părerea vis-avis de modul în care ar trebui să se desfășoare parcările în municipiul reședință de județ. Primăria Focşani organizează o dezbatere publică despre noul Regulament de organizare şi funcţionare a sistemului de parcare din municipiu, dezbatere ce va avea loc pe  25 august, la ora 11, în Sala de Consiliu a Primăriei Focşani.

Conform noului regulament, tariful pentru parcare ar urma să poată fi achitat și prin SMS de pe telefonul mobil la un număr scurt sau folosind un card de parcare preplătit. „Cardul de parcare preplătit este un instrument de plată pe suport de plastic cu cip electronic integrat. Acesta va putea fi încărcat cu o sumă de bani cuprinsă între 10-100 lei, care va putea fi folosită numai pentru plata parcării prin apropierea cardului de spaţiul special pentru plata prin card de pe aparatul de taxare. Cardul de parcare se achiziţionează contra cost de la sediul Direcţiei de Dezvoltare Servicii Publice Focşani (sau Primăria Municipiului Focşani). Preţul cardului este de 5,00 li, valoare care reprezintă titlu de garanţie urmând a fi returnată la restituirea cardului în stare de funcţionare, nedeteriorat”, se arată în proiectul de act normativ.

Conform noului regulament, parcarea pentru o oră ră va costa un leu iar un tichet de parcare pentru o zi va costa cinci lei. Cardul preplătit va avea valori cuprinse între 10 şi 100 lei. Valoarea unui abonament lunar va fi de 30 lei, trimestrial-50 lei, semestrial-80 lei şi anual 120 lei. Persoanele juridice care vor să încheie un contract de rezervare vor plăti 600 lei anual.

Actul normativ aflat în dezbatere publică poate fi consultat AICI!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here