Noul spital județean din Focșani o utopie? Ion Ștefan acuză PSD că taie speranța românilor într-un sistem medical modern!

0
401

Deputatul Ion Ștefan aduce noi acuzații de incompetență actualului guvern PSD-PNL. De data aceasta, parlamentarul Forța Dreptei face referire directă la o investiție pe care vrâncenii o așteaptă de multă vreme: construirea unui nou spital județean. Ion Ștefan este de părere că ultimele declarații ale liderului social-democrat Marcel Ciolacu, referitoare la faptul că România nu este capabilă să atragă toate fondurile din PNRR pentru spitale, taie de la rădăcină speranța tuturor de a vedea un sistem medical funcțional. Mai mult, deputatul arată către tăcerea foștilor colegi liberali, denunțând complicitatea acestora cu PSD. „Le reamintesc celor din Coaliția de guvernământ că sunt la conducere de aproape un an, în această formulă, și că lucrurile nu se mișcă în viteza pe care românii o așteaptă. Vrâncenii așteaptă noul spital județean de la Focșani ca pe altceva! Vrâncenii merită să beneficieze de o nouă unitate medicală, la standarde europene, unde să primească servicii medicale de calitate! Vrâncenii merită ca autoritățile județene și centrale să atragă până la ultimul cent pentru investițiile europene prin PNRR. Mai ales pentru un spital care să salveze vieți și nu să îngroape speranțe, așa cum obișnuiesc pesediștii să facă, de zeci de ani, în Vrancea și în România! Aștept cu interes reacția foștilor colegi liberali vrânceni care știu că proiectul noului spital județean din Focșani a fost o prioritate în guvernarea Ludovic Orban! Tăcerea și complicitatea liberalilor reprezintă însă un răspuns asurzitor pentru vrânceni!”, a reacționat deputatul Ion Ștefan.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.