Nu e păcăleală! Biletul de autobuz ar putea costa, de la 1 aprilie, 2 lei

0
349

Municipiul Focșani are unul dintre cele mai costisitoare transporturi urbane de călători din țară, costul unei călătorii fiind mare în raport cu alte orașe, dar și în raport cu lungimea unora dintre trasee. Cu toate acestea, Transport Public SA vrea să scumpească din nou costul unei călătorii. Societatea de transport public a solicitat ca majorarea prețului călătoriilor să fie adoptată de Consiliul Local.

Astfel, în ședința programată pe data de 28 martie, când este convovat Consiliul Lovcal Focșani, aleșii ar putea vota majorarea prețului unei călătorii de la 1,80 lei la 2 lei. Prețul unui abonament cu 10 călătorii ar urma să rămână neschimbat, în timp ce un abomanent cu 30 de călătorii ar urma să coste 50 de lei, de la 45 cât este în prezent. Majorate vor fi și abonamentele speciale cu număr de călătorii nelimitate lunar, de care beneficiază elevii, persoanele cu handicap, pensionarii ș.a.m.d.

Conducerea Transport Public SA justifică necesitatea majorării prețului biletelor și abonamentelor prin creșterea inflației, dar și prin cheltuielile impuse de achiziționarea noilor autobuze și de majorarea salariului minim pe economie.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here