Nu mai face gafe vestimentare! Iată CUM să te îmbraci ca să impresionezi în mod plăcut o femeie!

0
137

Bărbații sunt tot mai conștienți de imaginea lor și acordă o atenție deosebită felului în care se îmbracă, iar femeile apreciază din plin acest lucru. Însă, din dorința prea mare de a fi pe placul partenerelor lor, reprezentanții sexului masculin ajung să facă de multe ori gafe vestimentare.

Iată CE trebuie să faci ca să obții un look desăvârșit și să atragi mai ușor o femeie:

  • Adoptă un stil relaxat!

Indiferent de ce ținută alegi să porți, important este să arăți și să te simți bine.  Nu-ți cumpăra haine care plesnesc pe tine doar pentru a impresiona cu mușchii din dotare și nu-ți pune în picioare încălțăminte neconfortabile. Alege ghete comode pentru bărbați și îmbrăcăminte lejeră, care să-ți pună în valoare silueta și să ofere un aspect natural, plăcut și relaxat. Femeilor le place să fii aranjat, dar nu trebuie să aibă impresia că te-ai străduit prea tare!

  • Nu exagera cu parfumul!

Bărbații care miros frumos sunt mai atrăgători în ochii unei femei și au mai multe șanse să-și găsească o parteneră. Însă, ca în orice altă situație, ce este prea mult strică! Prin urmare, nu vărsa toată sticla de parfum pe tine, folosește-o cu moderație. Scopul tău nu este de a acoperi neplăcuta transpirație, ci doar de a adăuga un pic de prospețime propriului tău miros corporal.

  • Îndrăznește și poartă roz!

Dacă cineva ți-a spus că doar femeile poartă roz, să nu ții cont de acest sfat. Bărbații care au multă încredere în ei sunt dispuși să privească dincolo de preconcepțiile societății și să se îmbrace exact așa cum simt. Trebuie să știi că nu există o culoare specifică doar bărbaților sau doar femeilor. Oricine poate purta orice nuanță, dacă aceasta i se potrivește. Reprezentantele sexului feminin adoră bărbații care îndrăznesc să fie altfel, așadar fă un pas în față și îmbracă-te în roz!

  • Asigură-te că ai în garderobă cel puțin o cămașă!

Dacă vrei să impresionezi o femeie este absolut obligatoriu să ai în garderobă cel puțin o cămașă.  Această piesă vestimentară este foarte versatilă și îți poate transforma complet look-ul, oferindu-ți un aer mai sofisticat. Dacă stilul tău este casual-sport, o poți purta suflecată la mâneci sau descheiată în față, peste un tricou simplu.

  • Ai grijă de dantura și respirația ta!

Diverse studii au arătat de-a lungul timpului că zâmbetul este cel mai simplu, ieftin și eficient mod de a fi mai atractiv. Cercetătorii susțin că oamenii care zâmbesc mai mult sunt percepuți ca fiind mai sănătoși, sociabili și încrezători, de aceea își găsesc mai ușor prieteni și sunt, de cele mai multe ori, mai fericiți și împliniți.

Femeile sunt mai dispuse să se apropie de bărbații care le zâmbesc sincer, așadar nu mai sta pe gânduri și exersează-ți surâsul în oglindă. Pentru a avea o dantură frumoasă și o respirație proaspătă, nu uita să te speli pe dinți, să folosești ață dentară în mod regulat și să bei multă apă.

În concluzie, ține cont de aceste sfaturi și cu siguranță îți vei îmbunătăți imaginea. Femeile te vor considera mai atractiv și-ți vei găsi mai ușor o parteneră de viață! (Sursa foto: Shutterstock.com)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.