Nu rata înscrierea! Ultimele zile de înscrieri pentru o nouă sesiune la Cursul Operator Calculator

0
40

ULTIMELE LOCURI la Cursul Operator Calculator!

Nu rata înscrierea! Ultimele zile de înscrieri pentru o nouă sesiune de curs! Ai un job nou sau poate ai primit o sarcină nouă la locul de muncă dar ai cam lipsit la orele de Informatică şi computer-ul nu a fost cel mai bun prieten al tău? Nu-ţi face griji , noi avem soluţia!

Te invităm să participi la Cursul de Operator Calculator ( detalii AICI) în cadrul căruia, specialiştii noștri cu o vastă experienţă în domeniu, te vor învăţa tot ce este necesar, astfel încât să faci o impresie bună! Vei deprinde foarte multe lucruri utile, cum ar fi :

– Inițierea în utilizarea calculatorului

– Editoare de texte, editoare de calcul tabelar, prezentări multimediale, procesarea datelor în rețele (Intranet, Internet): Microsoft Windows, Microsoft Office, Internet Explorer

– Noțiuni necesare pentru introducere și validarea datelor pe suport electronic

– Gestionarea suporților electronici de date

– Asigurarea conformității datelor introduse cu documentele primare

– Salvarea periodică a datelor introduce

– Restaurarea datelor salvate

ALEGE Profesional New Consult

ALĂTURI DE NOI POȚI FACE PRIMII PAȘI PENTRU O CARIERĂ DE SUCCES

Back 2 School – Promotie de început de școală! Nu lăsa toamna să fie doar un început de an școlar pentru cei mici. Noi credem cu toată puterea că educația nu are vârstă, nu ține de o perioadă anume și putem oricând să deprindem noi abilități, să ne însușim informații sau să ne perfecționăm calitățile.

ÎNSCRIE-TE în perioada 05 Septembrie 2022 – 30 Septembrie 2022 la unul dintre cursurile noastre din orice categorie, MANAGEMENT și CARIERA, ÎNFRUMUSEȚARE, TEHNICE și MESERII, ISCIR și vei putea beneficia de:

  • 10 REDUCERE PENTRU PLATA INTEGRAL LA INSCRIERE (orice curs programat sa inceapa in perioada 05 Septembrie – 31 Decembrie 2022)
  • 5% REDUCERE PENTRU PLATA IN RATE (orice curs programat sa inceapa in perioada 15 Iulie – 31 Decembrie 2022)

Mai multe detalii despre curs, puteţi obţine accesând site-ul www.profesionalnewconsult.ro, sau prin e-mail: cursuri@profesionalnewconsult.ro, office@profesionalnewconsult.ro, focsani@profesionalnewconsult.ro, TELEFON: 0768.889.888, 0748.333.777, 0784.045.025, sau la sediul firmei din: Focşani, strada Timotei Cipariu nr 4, jud. Vrancea (vis a vis de Liceul Pedagogic)– birou înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare sunt :

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.