Nume grele pe afișul Festivalului Național “Florentin Delmar” de la Focșani

0
284

gabriel cotabita insanatosire 616x480 - Nume grele pe afișul  Festivalului Național "Florentin Delmar" de la Focșani

Artiști renumiți ai momentului dar și unii cu state vechi, adorați de vârsta a doua sau a treia, vor veni la Focșani la Festivalul Național “Florentin Delmar”, care va fi organizat în perioada 12-13 noiembrie.

ÎI numim aici pe Gabriel Cotabiță, trupa Bere Gratis și pe Corina Chiriac, artistă renumită și mult iubită de public.

Invitatul de onoare al evenimentului va fi Cotabiță, care, recent, a trecut prin momente de cumpănă însă s-a refăcut spectaculos, când poate nimeni în afară de cei dragi nu mai spera la o minune.

Festivalul Naţional “Florentin Delmar”, ajuns la a 40-a ediție, va avea loc la Ateneul Popular “Maior Gh. Pastia” din Focşani.

Juriul festivalului va fi format din  Gabriel Cotabiţă, Horia Moculescu, Titus Andrei, Corina Chiriac, Marius Ţeicu şi Viorel Gavrilă. În concurs vor intra 13 concurenți.

Marele Premiu şi Trofeul festivalului va fi în valoare de 5 mii lei, Premiul I în valoare de 3 mii lei, Premiul al II-lea în valoare de 2.500 lei, Premiul al III-lea în valoare de 1.500 lei. Premiu Special, în valoare de 4 mii de lei, va fi acordat  pentru cea mai bună interpretare a unei piese scrisă de compozitorul Florentin Delmar.

Biletele la eveniment se pot achiziționa de la agenţia Ateneului, la preţul de 35 lei pentru o seară şi 50 lei pentru ambele seri. Pentru elevi şi pensionari, biletul costă 20 lei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here