O ceartă între tată și fiu, stropită cu sânge la Vrîncioaia

0
353

cutit-injunghiat-

O ceartă între un bărbat de 35 de ani și tatăl său, s-a terminat destul de prost, incidentul produs la Vrâncioaia fiind stropit cu sângele unuia dintre cei doi.

Cei doi, tată și fiu, au început să se certe miercuri seară. Conflictul spontan a fost generat de consumul de alcool. În urma acestui conflict în care fiecare a aruncat cu cuvinte grele, fiul ar fi luat un cuţit de bucătărie şi încercând  să-l deposedeze de acesta, tatăl s-a tăiat la degetul arătător de la mâna dreaptă.

Văzând că nu e cale să se liniștească și de teamă că lucrurile se pot transforma într-o tragedie, mama bărbatului de 35 de ani a anunțat Poliția. Oamenii legii au fost cei care au aplanat conflictul iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.