O copilă de 14 ani găsită SPÂNZURATĂ! VEZI CE A SCRIS în biletul de adio

0
485

irina paulesti sinucidere - O copilă de 14 ani găsită SPÂNZURATĂ! VEZI CE A SCRIS în biletul de adio

Gest radical al unei fete de numai 14 ani din Păulești, Vrancea, care a ales să moartă și s-a spânzurat. Ștreang i-a fost eșarfa, cu care s-a spânzurat într-un prun care i-a iesit în cale.

Tragedia a avut loc dimineață, când fata a plecat la școală, la fel ca în fiecare zi. Tatăl ei a însoțit-o până la un punct, apoi drumurile li s-au despărțit. Adolescenta nu a mai ajuns însă la școală. S-a oprit într-o livadă și și-a luat viața.

O localnică, vecină cu femeia in prunul careia s-a spanzurat copila, a facut macabra descoperire si a anuntat politia.

Ramona Țuțoi și-a planificat din timp moartea, pentru că asupra ei au fost găsite două bilete. Într-unul a notat numerele de telefon ale părinților săi. În celălalt și-a cerut scuze pentru fapta sa și a dat indicații clare cu privire la modul în care vrea sa fie înmormântată: să fie îmbrăcată în mireasă și să fie condusă pe ultimul drum de tot satul. Nici un cuvânt însă despre ceea ce a determinat-o să-și ia viața la o vârstă atât de fragedă.

Din discuţiile purtate cu părinţii fetei a rezultat faptul că în ultima perioadă de timp nu au existat discuţii contradictorii între aceştia şi nu cunosc motivul pentru care fiica lor a făcut acest gest. Cercetările continuă, în vederea stabilirii cu exactitate a celor întâmplate în cauză, se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea.

Surse din anchetă au precizat ca fata era un copil problemă. Ea a plecat de două ori de acasă, fiind dată dispărută. O dată a fost găsită la Focșani, iar altă dată la Faurei, în județul Brăila.

Sinuciderea Ramonei vine la o săptămână după ce altă adolescentă, din Tataranu, și-a luat viața în același mod, fără să explice gestul extrem.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here