O elevă de la Școala Ion Basgan, marea câștigătoare a concursului ”Florile Dragostei”

0
376

Ziua Copilului a fost marcată, la Focșani, și prin intermediul Concursului Județean de Muzică Ușoară Românească ”Florile Dragostei”.

Concursul, care se adresează preșcolarilor și elevilor din învățământul primar și gimnazial, a adunat la start zeci de copii din județul Vrancea, desfășurându-se pe mai multe secțiuni. Este un concurs de talente, care căută să descopere noi voci ale muzicii ușoare românești.

Marele premiu al ediției de anul acesta a concursului “Florile Dragostei” a fost adjudecat de Anamaria Istudor, elevă a Școlii Ion Basgan Focșani.

“Anamaria Istudor, un real talent, o voce strălucitoare, o personalitate puternică, cu care Şcoala „Ion Basgan” se poate mândri”, a felicitat-o pe Facebook Tiberiu Dima, profesor la Școala Ion Basgan.

Foto: Facebook Tiberiu Dima

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.