O fetiță din Focșani, care suferă de mai multe boli, nu-și dorește altceva de la Moș Crăciun decât să fie sănătoasă

0
690
Denisa, fetița din Focșani diagnosticată cu mai multe boli despre care Jurnal de Vrancea a mai relatat, are, la 9 ani, o singură dorință: să fie sănătoasă. În timp ce alți copii de vârsta ei își doresc de la Moș Crăciun jucării, rochițe ori gadget-uri scumpe, Denisa vrea doar să fie sănătoasă. Dorința ei cea mai mare e să nu mai petreacă atât de mult timp prin spitale, iar părinții săi să aibă suficienți bani ca să-i poată cumpăra tratamentul. Din păcate, familia sa are mare nevoie de ajutorul semenilor.
“Ma numesc DENISA-MARIA SAVU, am 9 ani, un copil firav care la prima vedere par să fiu un copil ca oricare altul, dar suferința mea este la nivel de intestine pe mucoasa. Putini va imaginati cum este sa trăiești toată viața într-un spital, înconjurată de pereti albi, goi si reci, intepata de multe ori până mi se gaseste o vena sa mi se administreze tratamentul si sa mi se recolteze analize. Este multa durere, sunt multe lacrimi vărsate. Mi-am petrecut viața in spitale cu medicii, asistentele, copiii suferinzi si sprijinul meu necondiționat noapte si zi a fost si este mama mea, care suferă mai mult decat constientizez eu. Am primit diverse medicamente si primesc doar sa-mi tina boala din scurt dar nu mi-au redat viața de copil.
Nevoile mele sunt mari după cum mulți dintre d-tra știți. Regimul care imi menține viata este foarte scump si părinții mei nu fac față.
Eu sufăr de ….
-BOALA CTOHN (inflamatii pe tot traiectul digestiv, pierdere de sânge prin materii fecale, dureri de burta etc)
-BOALA CELIACA (intoleranța la gluten si produsele sunt extrem de scumpe o pâine 25 lei, un pachet biscuiți 15 lei etc)
-DEFICIT PRIMAR DE IMUNOGLOBULINE (tratament cu OPTOGAMA I.V ce necesita spitaluzare)
-ARTRITA REACTIVA IN CADRUL BOLII CROHN ( tratament in spital i.v cu Solumedrol)
Vă rog din suflet sa ma ajutati fiecare după putință, chiar si direct cu o cutie de lapte Modulen trimisă la adresa care o dau in privat.
Nevoile mele sunt mari pentru sănătatea mea dar foarte costisitoare.
-LAPTE MODULEN MEDICAL( pentru nutritie funcțională a intestinului)
20 cutii pe luna x 136 lei, de la e-mag)
-PRODUSE FARA GLUTEN
-SPITALIZARI PE FIECARE LUNA (Nu poti porni la drum fara un banut in buzunar mai ales că ne desparte 203 km si nu vine nimeni la noi)
Medicamente compensate, analize cu plata.
Vă rog să nu mă criticați sa judecati sunt un copil nevinovat și o mamă fără putere financiară dar alături de mine 24 din în 24 necondiționat zi si noapte.
Imi doresc de Mos Crăciun cele mentionate mai sus si multa sănătate la toti copii din lume, asemeni si mie si mamei mele care are o problemă de sănătate ce nu dorește să fie dezvăluită. Vă doresc SĂRBĂTORI FERICITE TUTUROR, CU SANATATE SI MULTA LUNISTE SUFLETEASCA. VA MULTUMESC PENTRU UN SHAR, O MICA DONATIE, CHIAR SI O RUGACIUNE SUNT DE MARE AJUTOR. VA MULTUMESC!”, este scrisoarea Denisei, postată pe Facebook, pe o pagină de strangere de fonduri. Toți cei care doresc să o ajute pot face donații fie telefonic la numărul 0725042179 (Savu Mihaela), fie printr-o donație într-un cont bancar deschis pe numele Savu Mihaela (mama Denisei), la banca Transilvania: RO37BTRLEURCRT00P1001701 / RO38BTRL04001201P10017XX.
Catalin-Toma-PNL-Vrancea
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here