O nouă pistă în cazul accidentului cu patru morți de pe DN2 E85

0
406

La aproape 24 de ore de la producerea tragediei rutiere de la Ruginești, anchetatorii nu au reușit să afle cauza exactă a accidentului. Se iau în calcul două variante.

Prima ipoteză, lansată încă de ieri de polițiști, este că șoferul, un bărbat de 56 de ani din Galați, ar fi adormit la volan.

O a doua variantă de lucru e că acesta ar fi avut o problemă medicală. Este posibil ca bărbatul să fi suferit un infarct în timp ce se afla la volan ori o altă problemă de sănătate care l-ar fi determinat să piardă controlul volanului.

Un răspuns va veni după ce medicii legiști vor efectua necropsia și vor constata care a fost cauza morții în cazul șoferului ori dacă suferea de vreo afecțiune.

În accidentul de la Ruginești, în afara conducătorului auto, și-au mai pierdut viața trei femei, tot din Galați, cu vârste de 37, 40 și 52 de ani. Microbuzul de tip 8+1 urmează să fie supus unei expertize.

Pentru că atât persoanele care au murit, cât și răniții se întorceau de la muncă, din județul Bacău, tragedia este cercetată și ca accident de muncă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.