O nouă reținere în Dosarul „DUSPI” din Panciu: Ionuț Bută, finul primarului Iulian Nica, a fost reținut pentru 24 de ore!

0
2167

Ionuț Bută, finul primarului din Panciu și șeful Serviciului Urbanism din cadrul primăriei, a fost reținut pentru 24 de ore în dosarul în care este cercetat și edilul localității, Iulian Nica. Bută este cercetat pentru complicitate la delapidare în celebrul, de acum, Dosar „DUSPI”. Să nu uităm că valoarea totală a prejudiciului a fost estimată de procurori la uriașa sumă de 370.000 de euro. „Ionuț Bută a fost reținut pentru 24 de ore fiind cercetat în același dosar. El este cercetat pentru complicitate la delapidare. Deocamdată nu știm dacă vom cere arestare preventivă pentru 30 de zile sau dacă va rămâne sub control judiciar. Rămâne să analizăm”, ne-au spus procurorii din Panciu. Dosarul „Duspi” este unul destul de consistent. Primarul Iulian Nica a fost întâi reținut, după care a intrat în arest preventiv pentru 30 de zile, ulterior primind arest la domiciliu. Pe lângă finul Bută, fostul director al DUSPI, Ana Maria Tacu, a fost plasată sub control judiciar.

 

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.