O NOUĂ SESIUNE la Cursul Operator Calculator și mega REDUCERI!

0
59

Ai un job nou sau poate ai primit o sarcină nouă la locul de muncă dar ai cam lipsit la orele de Informatică şi computer-ul nu a fost cel mai bun prieten al tău? Nu-ţi face griji, noi avem soluţia!

Te invităm să participi la Cursul de Operator Calculator în cadrul căruia, specialiștii noștri cu o vastă experienţă în domeniu, te vor învăța tot ce este necesar, astfel încȃt să faci o impresie bună!

Grăbește-te, numai în luna Septembrie poți beneficia de mega REDUCERI de până la 15% la înscriere!

Vei deprinde foarte multe lucruri utile, cum ar fi:

  • Inițierea în utilizarea calculatorului
  • Editoare de texte, editoare de calcul tabelar, prezentări multimediale, procesarea datelor în rețele (Intranet, Internet): Microsoft Windows, Microsoft Office, Internet Explorer
  • Noțiuni necesare pentru introducere și validarea datelor pe suport electronic
  • Gestionarea suporților electronici de date
  • Asigurarea conformității datelor introduse cu documentele primare
  • Salvarea periodică a datelor introduce
  • Restaurarea datelor salvate

Mai multe detalii despre curs, puteți obține accesând site-ul www.profesionalnewconsult.ro, email: cursuri@profesionalnewconsult.ro, office@profesionalnewconsult.ro, focsani@profesionalnewconsult.ro

Telefoane: 0768.889.888, 0748.333.777, 0784.045.025, sau la sediul firmei din: Focșani, strada Renașterii, nr. 8 Bis, etaj 2, jud. Vrancea (lângă Restaurant Casa Veche) – birou înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult ȋn perioada următoare sunt:

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.