O tânără din Vrancea, infectată cu COVID-19, a murit la scurt timp după ce a dat viață unei fetițe

2
18210

O tânără din Vrancea a murit la scurt timp după ce a născut un bebeluș sănătors. Tragedia s-a întâmplat duminică saeara. Tânăra mămică fusese transportată la Maternitatea COVID „Buna Vestire” din Galaţi, după ce fusese depistată pozitiv cu noul coronavirus. În vârstă de 28 de ani, Mirela Paiu a născut, în cursul zilei de sâmbătă, o fetiță perfect sănătoasă. Imediat după aceasta, starea de sănătate s-a agravat. Medicii de la unitatea medicală din Galați spun că aceasta ar fi murit în urma insuficienței cardiace cauzată de COVID. ”O femeie de 28 de ani din Adjud, judeţul Vrancea, COVID pozitivă, adusă gravidă prin transfer la Maternitatea COVID din Galaţi, a murit în urma insuficienţei respiratorii cauzate de COVID. Cu o zi înainte de a muri, prin cezariană, a născut o fetiţă sănătoasă”, au transmis reprezentanţii maternității din Galaţi. Vestea că femeia s-a stins din viață a venit ca un trăznet asupra familiei și apropiaților. Mirela Paiu era căsătorită și mai avea un copil de 5 anișori. Rețelele sociale s-au umplut de mesaje de condoleanțe venite din partea celor care au cunoscut-o pe vrânceancă, dar și de mesaje de susținere pentru soțul acesteaia care trebuie să crească doi copii care nu vor cunoaște îmbrățișarea unei mame. Tot pe rețeaua de socializare Facebook a fost postat și un mesaj pentru cei care vor să ajute financiar familia îndoliată. ”Cei care aţi cunoscut-o pe Paiu Mirela, haideţi să venim în ajutorul familiei care este greu încercată în acest moment, fiecare cu cât poate, este un moment foarte dureros pentru toată lumea, doi îngeraşi şi-au pierdut mama mult prea devreme, cea mare va creşte cu dorul faţă de mama ei, cea mică o va cunoaşte doar din fotografii”, au scris, pe Facebook, cei apropiaţi. A fost făcut public și contul deschis pe numele soțului, cont în care se pot face donații. George Paiu, Raiffeisen / IBAN – RO45RZBR0000060018993153.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

2 COMENTARII

  1. Băi care e faza de tot scrieți covid cu majuscule? De ce ii faceți atâta reclamă? Nici nu are importanță de ce a murit, frumos ar fi sa strângeți niște bani și sa ii oferiți familiei care chiar are nevoie, nu sa lăudați covidu

    • Așa cum SUA este abrevierea de la Statele Unite ale Americi, așa și COVID este abrevierea de la “CO”- Corona, “VI” de la VIRUS și “D” de la DISEASE. Asa ca atunci când scrii COVID sau ITM, IPJ, AJOFM este foarte corect! Cât despre ajutor, nu ai de unde sa stii ca am făcut-o deja.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.