Oamenii lui Oprișan sar la gâtul lui Ion Ștefan și-i cer premierului Orban să-l retragă de la Dezvoltare

0
1009

Campania electorală nu a început, dar partidele politice au început deja lupta. Atacurile de orice fel, în special la persoană, au umplut Facebook-ul. De data aceasta, ținta este ministrul vrâncean liberal propus la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan. PSD Vrancea îl atacă, inclusiv printr-un comunicat de presă, prin care oamenii lui Marian Oprișan îl acuză deo serie de fapte și în cer lui Ludovic Orban să-i retragă nominalizarea de la Minister. “Filiala Vrancea a Partidului Social Democrat (PSD) solicită lui Ludovic Orban, primul-ministru desemnat, să vină cu o propunere serioasă de ministru pentru portofoliul Lucrărilor Publice, Dezvoltare și Administrație.

Devenit celebru pentru că:

  • nu și-a plătit timp de 20 de ani impozitul pentru locuința sa de 1.000 mp;
  • a păcălit compania locală de salubritate, plătind gunoi menajer pentru o singură persoană când familia sa este formată din cinci membri;
  • și-a angajat rudele și colaboratorii în funcții publice, după ce a devenit ministru;
  • nu este în stare să pronunțe, dar să mai și implementeze Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) II;
  • a trimis abuziv Corpul de Control al ministrului să îl controleze pe contra-candidatul său din alegerile locale din 2016;
  • a primit de două ori aviz negativ la audierile din comisiile reunite ale Parlamentului României;
  • pentru expresia ”construim astăzi, mâine”, propunerea PNL pentru portofoliul de la Dezvoltare, în persoana lui Ștefan Ion, nu reprezintă altceva decât o comedie proastă de care românii nu au nevoie.

Considerăm că orice zi pe care această momâie cu aere o petrece în fruntea Ministerului lucrărilor publice, dezvoltării și administrației reprezintă un atentat la dezvoltarea fiecărei comunități din România și, în același timp, o zi câștigată de acesta pentru a-și satisface camarila de partid și pe cea personală. În loc să susțină dezvoltarea localităților din România, așa cum este în fișa postului, Ștefan a blocat, abuziv, PNDL II. Numai la nivelul județului Vrancea, în loc să dea bani, Ștefan Ion a blocat proiecte în valoare de 700 milioane lei, în timp ce, la nivelul întregii țări, deficitul pe acest program este de 40%. În același timp, Ștefan Ion nu are nicio jenă să-i angajeze în posturi publice de conducere pe acoliții săi, fără experiență și expertiză! Astfel, Dorina Ștefan, soția verișorului lui Ion Ștefan, a fost numită zilele trecute director interimar la Centrul județean Vrancea al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), finul lui Ștefan Ion, Florin Jan Vasilache, este angajat de câteva luni în funcția de consilier al ministrului Agriculturii. L-a făcut pe consilierul său de pe cabinetul parlamentar, Prefect și i-a dat dispoziție acestuia să o angajeze pe fina sa secretară pe Cabinetul Prefectului. De asemenea, consilierul județean din Consiliul Județean Vrancea, Liviu Bostan (profesor de matematică și fost angajat la o companie de asigurări) a fost angajat de Ștefan Ion pe postul de șef al Corpului de Control al ministrului dezvoltării și un alt fost consilier județean PNL Vrancea, Ovidiu Burdușa a fost numit, tot cu sprijinul lui Ștefan Ion, secretar de stat la Departamentul Românilor de Pretutindeni din cadrul Guvernului României. Nu în ultimul rând, a angajat ca secretară la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației o consilieră locală din cadrul Consiliului Local Focșani – Alina Drumea (PNL) – fără nici un fel de experiență în muncă! Iată motivele pentru care PSD Vrancea îi cere primului-ministru desemnat, Ludovic Orban, să facă o altă propunere de ministru al lucrărilor publice, dezvoltării și administrației. Ștefan Ion a arătat ce poate și trebuie să ne lase!”, se arată în comunicatul PSD Vrancea.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.