Oaza de civilizație de pe Autostrada Soarelui, “ascunsă” într-o toaletă publică

0
213

social-protv

In Romania, lucrurile care ar trebui sa fie firesti au ajuns sa fie tratate ca exceptionale pentru ca sunt din pacate…tot mai rare. Iata insa ca ingrijitorul unei toalete publice de pe Autostrada Soarelui reuseste sa ne castige toata admiratia.

Domnul Fodor curata chiuvetele si closetele pana la stralucire si chiar ii intampina pe turisti cu trandafiri. Oamenii il felicita pentru treaba bine facuta, iar el le raspunde modest ca-si face doar meseria. Povestea lui a ajuns in mediul virtual si a fost redistribuita de peste 17 mii de ori.

Ne aflam pe Autostrada Soarelui la toaleta publica de la km 206, pe sensul spre mare si avem impresia ca am nimerit mai degraba la un popas. Se ocupa de asta domnul Fodor. Interiorul pur si simplu straluceste. Niciodata nu lipsesc sapunul sau prosoapele de hartie. Iar in dreptul fiecarei chiuvete se afla in permanenta flori proaspete asezate in glastre improvizate din doze de suc. Angajatul este convins ca omul sfinteste locul si ca munca – indiferent de natura ei – trebuie facuta cu drag si cu simt de raspundere. Citește articolul complet

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.