Odobeștean prins fără permis la volanul mașinii! Polițiștii i-au făcut dosar penal și pentru că a refuzat să fie testat pentru alcoolemie

0
878

Un bărbat de 33 de ani din Odobești a făcut rost de un dosar penal după ce s-a urcat la volanul mașinii deși nu avea permis de conducere. Vineri seara, acesta a fost tras pe dreapta pe strada Ștefan cel Mare din Odobești. Polițiștilor nu le-a luat mult să constate că odobeșteanul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Mai mult decât atât, acesta mirosea și a alcool, fapt pentru care oamenii legii i-au solicitat să accepte testarea cu aparatul etilotest. Întrucât a refuzat, polițiștii din Odobești au vrut să-l conducă la o unitate medicală pentru recoltarea monstrelor biologice de sânge. Cum a refuzat și acest lucru, oamenii legii i-0au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducere a unui vehicul fără permis de conducere” și ”refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.  (sursa foto: arhivă JDV)

 

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.