Oferta locurilor de muncă în Vrancea și în Comunitatea Economică Europeană! Aproape 400 de posturi disponibile

0
197

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea a anunțat că are disponibile nu mai puțin de 201 de locuri de muncă în județ și 196 de posturi disponibile în Comunitatea Europeană. În Vrancea, cele mai multe posturi vacante sunt pentru meseriile de operator confecționer industrial (110), ambalator manual (9), electrician (5) și tâmplar universal (4). Printre altele, se caută și muncitori necalificați în industria confecțiilor, operatori mașini unelte comandă numerică, lăcătuș mecanic, zidar, sau zugrav. Mai jos puteți consulta lista completă a locurilor de muncă vacante prin AJOFM Vrancea la data de 22.09.2022:

În același timp, AJOFM Vrancea a transmis că sunt disponibile 196 de locuri de muncă în Comunitatea Economică Europeană. Cele mai multe locuri sunt disponibile în Norvegia, acolo unde se caută muncitori în producție. În Belgia, se caută 95 de muncitori necalificați în agricultură. Cei interesați trebuie să știe că belgienii plătesc 9,69 euro/oră pentru aceste posturi. Iată oferta completă:

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.