Oportunitate! Selecţia, la Focşani, pentru “căpşunari” în Spania

0
180

Pe 12 decembrie, AJOFM Vrancea va organiza selecție pentru recrutarea de lucrători în domeniul agricol. Aceasta va avea loc la Hotelul Unirea, în sala de conferinţe, începând cu ora 9.00.

Sunt vacante 800 de posturi la cules de căpşuni în Spania, din care 400 de posturi sunt pentru 200 de cupluri, iar alte 400 de posturi sunt pentru femei cu vârste cuprinse între 18 şi 50 de ani. Angajatorul spaniol oferă un salariu brut de 40,43 ore pe zi, iar durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, cu data estimată de începere 15 februarie 2018.

Cei selectaţi vor avea o perioadă de probă de 15 zile, iar cine rămâne va avea un program de lucru de 6,5 ore pe zi /39 de ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua a şaptea fiind zi de odihnă. Ziua de odihnă poate să nu coincidă cu duminica.

Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii, iar în decursul celor 6,5 ore este prevăzută o pauză de o jumătate de oră. Cazarea este asigurată de angajator, iar lucrătorul trebuie să plătească 1,6 euro/zi pentru utilitati. Angajatul trebuie să plătească din salariul brut un impozit pe venit de 2%, precum şi o sumă fixă de 113 euro pentru asigurare socială.

Costurile deplasării în Spania nu sunt suportate de angajator. La finalul contractului, firma plătește costul transportului în România, cu condiția ca muncitorii să folosească mijloacele de transport puse la dispoziție de firma spaniolă.

Vrâncenii interesați să participe la selecția care va avea loc pe 12 decembrie trebuie să aibă asupra lor o copie a cărţii de identitate, un CV Europass în limba română şi o adeverinţă medicală, cu menţiunea „apt pentru muncă”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.