Oprişan, despre majoritatea din Consiliul Județean Vrancea

0
554

Preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, a declarat, marţi, că social-democraţii vor avea majoritate în Consiliul Judeţean Vrancea fără să facă vreo alianţă cu alte partide, susţinând că PNL a avut o „campanie extraordinar de agresivă şi murdară”.

„Evident că avem majoritatea absolută la nivelul CJ Vrancea şi nu avem nevoie de alianţe cu alte partide, dar noi suntem fideli partenerilor noştri şi vom fi aliaţi cu ALDE şi UNPR”, a spus Oprişan, citat de News.ro

El a mai spus că PNL a avut o campanie agresivă şi murdară.

În județul Vrancea, PSD a câştigat 54 de primării, în timp ce PNL are doar 19, iar la Consiliul Judeţean social-democraţii au de asemenea majoritate, obţinând 18 mandate, arată rezultatele finale furnizate de Biroul Electoral Judeţean.

Şi în Consiliul Local Focşani, PSD a obţinut cele mai multe mandate – nouă, urmat de PNL cu opt , UNPR cu două şi ALDE cu un consilier. În CL va fi şi un independent.

În total, în consiliile locale din judeţul Vrancea, PSD şi-a adjudecat 504 mandate, PNL – 314, ALDE – 43 de mandate, UNPR – 36, PMP – 13 şi PND – cinci. De asemenea, din consiliile locale din Vrancea vor face parte patru independenţi, iar câte doi consilieri vor fi de la PNŢCD şi Forţa Moldova, în timp ce PER şi Partida Romilor vor avea câte un consilier.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.