Orgie sexuală, la Homocea, cu victimă o copilă de 14 ani

1
1540

Caz incredibil la Homocea. O fată de 14 ani ar fi fost violată, anul  trecut, de patru indivizi, experiență dramatică ce a marcat-o atât de tare încât minora a încercat să se sinucidă de 2 ori. În plus, în urma violului, adolescenta ar fi rămas însărcinată.

Cazul a ajuns în atenția autorităților din Vrancea, după ce tatăl fetiței a făcut plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Adjud, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol şi relaţii sexuale cu o minoră.

Conform părintelui minorei, teribila faptă ar fi avut loc în vara anului trecut, însă cazul a fost dezvăluit abia acum întrucât în tot acest timp, minora ar fi fost amenințată și șantajată de autorii violului și de aceea a ținut totul ascuns de familie.

Indivizii au făcut fotografii în timpul orgiei sexuale și amenințau că le vor face publice dacă minora va povesti cele întâmplate.

Între timp, tatăl fetei s-a întors din străinătate, unde era plecat la muncă, și găsindu-și fata de doar 14 ani gravidă a decis să meargă la Parchet să ceară pedepsirea vinovaților când a aflat despre ce este vorba.

Bărbatul susține că trei dintre violatori ar fi din Homocea iar al patrulea din Ploscuțeni.Violul ar fi avut loc la o balastieră iar totul ar fi pornit după ce minora s-a certat cu prietenul ei iar un cunoscut a încercat să-i împace, ademenind-o în zona balastierei unde i-ar fi  spus că se află băiatul de care fata se despărțise în urmă cu câteva zile.

Ajunşi la balastieră, individul ar fi  invitat-o pe minoră într-una din căsuţe, sub pretextul că acolo s-ar afla prietenul ei. Ar fi  încuiat uşa şi ar agresat-o, forţând-o să întreţină relaţii sexuale cu el. Fata, fiind virgină, s-ar fi împotrivit, a spus bărbatul, însă individul a început să o bată , iar în cele din urmă violul a fost comis. Ulterior, individul ar fi luat legătura cu un prieten din Ploscuțeni  și ar fi dus-o într-un apartament al acestuia, în Adjud.

Fata ar fi încercat să se ascundă într-o cameră, însă nu a fost cu putință, în final, ea fiind violată, spune tatăl, de trei bărbați. Mai mult spune omul, în apartamentul în care a avut loc orgia ar fi fost un pistol și o sabie, ceea ce a speriat-o foarte tare pe copilă. Fata ar fi fost inclusiv obligată să bea ceva după care s-a simțit foarte amețită și în imposibilitatea de a mai reacționa în vreun fel.

A fost lăsată apoi să plece însă pentru că în timpul orgiei a fost fotografiată, fata ar fi fost amenințată luni la rând că totul va deveni public dacă va merge la Poliție ori va spune familiei ce s-a întâmplat.

Tatăl fetei spune că indivizii ar fi plasat-o unui al patrulea bărbat, care și acesta ar fi întreținut relații sexuale cu ea.

Minora a tăcut mâlc, spune tatăl, pentru că ar fi fost amenințată, indivizii pe mâna cărora a picat fiind extrem de violenți, cunoscuți ca niște cai breji în comunitate.

Fata a rămas însărcinată , din cauza traumei  suferite ea încercând de 2 ori să-și ia viața.

Acum, pentru toate acestea, tatăl copilei cere să se facă dreptate.

Fata a fost deja audiată, ancheta în acest caz incredibil fiind abia la început.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.