Ovidiu Burdușa, secretar de stat în Departamentul pentru Românii de Pretutindeni: „Scandalurile și suspiciunile de corupție parcă nu se mai termină la Panciu!”

2
340

Orașul Panciu a schimbat conducerea în primărie, însă în continuare procurorii au de lucru în instituție, inclusiv în acest an fiind demarată o anchetă. Este ceea ce a remarcat și secretarul de stat în Departamentul pentru Românii de Pretutindeni Ovidiu Burdușa, păncean la origine, care revine în orașul natal de fiecare dată când timpul i-o permite. Acesta a scris pe Facebook că, din păcate, în orașul său drag sunt încă suspiciuni cu privire la activitatea administrației locale, care e în atenția procurorilor.
Astăzi sunt la Panciu cu un motiv de bucurie, tatăl meu împlinește în curand 70 de ani și îmi doresc să îi fiu alături și să ne bucurăm împreuna în familie de acest moment prețios.
Chiar dacă am venit cu bucurie și cu speranță pe meleagurile natale, se simte neliniște, prietenii mei de aici îmi vorbesc și mă nemulțumește ceea ce se întâmplă, de aceea scriu aceste rânduri, pentru că am simțit nevoia, în urma mesajelor primite de la ei.
Scandalurile și suspiciunile de corupție parcă nu se mai termină la Panciu! O fi un blestem? Abia au trecut câteva luni de la alegeri și Primăria e din nou într-un prim-plan care nu îi face cinste, adică sub lupa anchetatorilor. Tristă “performanță”!
Încrederea cetățenilor se obține greu și se păstrează și mai greu. Fără transparență în decizii, de la cheltuirea banului public până la numirile în funcții, o administrație nu-i poate convinge pe oameni că vrea să schimbe lucrurile în bine.
După atâția ani sub conducere pesedista, păncenii au votat la locale pentru schimbare, pentru un trai mai bun și pentru respect. Oamenii s-au săturat să aibă de tras de pe urma celor care ar trebui să le reprezinte interesele”, atrage atenția secretarul de stat.

 

Loading...

2 COMENTARII

  1. … domnule OVIDIU BURDUSA, ce sa se schimbe ???? Tudorel toader,chiar acela de la DREPTU/STRAMB de la iasi vrea sa vina si la focsani (C LA PANCIU A FOST,borfasul !!!),sa lumineze tineretul in DREPT/STRAMB !!!!PE LANGA RECTORATUL LUI DE ANI SI ANI A LA ALEXANDRU LAPUSNEANU ,daca voi nu ma vreti eu va vreu !!!!,oprisan se fofileaza prin CJ,iorga…nistoroiu… NICA MICU DE LA VIDRA,la fel…KOMINTERNISTII PRECUM RAHATUL PORCULUI,STAU INLANTUITI…nu scapam veci de ei..CA ORICARE MATRAGUNA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.