(P) Cum să îți personalizezi interiorul mașinii rapid, ieftin și eficient?

0
125

Tapițeria de scaune, la fel ca și alte piese auto, este pasibilă de uzură și de rupere. Niște scaune ponosite vă pot strica întreaga zi. Sau, poate că v-ați plictisit de culoarea scaunelor și doriți să faceți unele schimbări în interiorul mașinii dvs. În acest caz, va trebui să achiziționați huse noi pentru scaunele auto. Din ce fel de material sunt, de obicei, confecționate husele auto? Gama de materiale folosite în fabricarea huselor auto este foarte bogată:

  • Piele
  • Velur
  • Piele artificială
  • Piele de căprioară
  • Țesătură din nailon
  • Vinil
  • Material PVC
  • Neopreon
  • Stofă
  • Tapițerie de tip Neosupreme, etc.

Care sunt tipurile de huse auto?

Special personalizate. Aceste huse sunt confecționate special pentru tipul de vehicul pe care îl aveți și se potrivesc fix pentru scaune. Nu va fi nevoie să faceți găuri sau alte ajustări. Există o mulțime de producători de huse gata ajustate care vor fi bucuroși să vă furnizeze seturi de huse complete și personalizate. De obicei, producătorii oferă o gamă largă de tipuri de materiale, culori și modele din care vă puteți alege ce doriți. Aceste huse sunt, de asemenea, considerate a fi cele mai bune din punct de vedere al siguranței lor:

Husele personalizate – sunt confecționate special pentru scaunele dvs., ceea ce înseamnă că nu vor exista probleme cu airbag-urile sau cu încălzirea. Dar aceste tipuri de huse sunt mai scumpe.

Husele semi-personalizate – Acestea sunt huse auto fabricate pentru un anume model de mașină. Nu se potrivesc pentru vehiculele care au airbag-uri de impact. Puteți alege aceste tipuri de huse doar dintre modelele oferite de către producători. Totuși, acestea sunt mult mai ieftine decât cele special personalizate.

Husele universale – Aceste tipuri de huse auto sunt potrivite pentru toate modelele de mașini. Și prețul lor este mult mai mic. Totuși, este posibil ca ele să nu se potrivească perfect cu scaunele mașinii dvs., caz în care va trebui să le decupați pentru a face loc cotierelor sau cataramele centurilor de siguranță.  În plus, este esențial să vă asigurați că nu obstrucționează airbag-urile de a se deschide în caz de coliziune. Topautopiese.ro este magazinul lider de piese auto de schimb.

Doriți să vă protejați scaunele sau să le dați un aspect proaspăt? Husele de scaune auto vă vor ajuta să faceți acest lucru.

Magazinul nostru oferă o gamă largă de huse auto astfel încât veți putea să vă găsiți unele care să se potrivească cu scaunele dvs. Aveți, de asemenea, posibilitatea de a găsi toate accesoriile și produsele necesare pentru întreținerea exteriorului și interiorului mașinii dvs.: perii, lavete și textile de șters, șampoane, ceară și produse de lustruit. Toate produsele noastre sunt de calitate excelentă și la prețuri accesibile. Alegeți Topautopiese.ro – alegeți ce este cel mai bun!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here