Păcănele cu pisici pe care le poți încerca în această vară

0
72

Pisicile sunt printre cele mai îndrăgite animale de casă. Potrivit unui raport publicat recent, aproape jumătate din gospodăriile din România (mai precis 42%) aveau „în dotare” o felină. Vorbim despre cea mai mare pondere din Europa, țara noastră fiind urmată de Cehia și de Polonia (41%).

Dacă și tu te numeri printre iubitorii de pisici, cu siguranță că îți place să joci sloturi care au în prim plan aceste animale, mai ales dacă beneficiezi de o ofertă promoțională precum Betfair bonus fără depunere. Cazinourile online licențiate au în selecția de jocuri mai multe păcănele cu tematica respectivă. Iată care sunt cele mai populare cinci, pe care le poți încerca și tu în această vară.

CATS AND CASH

Pe grilă apar pisici îmbrăcate cochet, din „înalta societate”, alături de coliere, teancuri de verzișori, lingouri de aur. Motanul cu microfon este cel mai important dintre feline, pentru că are rol de „Wild”. Dintr-un mediu „pisicesc” autentic nu putea să lipsească acvariul cu pești, care este simbol Scatter.

Cash-ul este adus de două tipuri de simbol Bonus. Trei simboluri Bonus Roată stabilizate pe ecran îți dau posibilitatea de a învârti de „Roata Norocului”, care acordă premii de până la 5.000 de fise. Când roata se oprește pe portocaliu, pe lângă premiu, ai parte și de o re-rotire. Trei simboluri Bonus Cadou oprite pe grilă afișează 10 cutii de cadouri pe o scară. În fiecare se află un premiu. Tu trebuie să alegi una dintre ele pentru a câștiga până la 2000 de fise.

100 CATS

Slotul are această denumire pentru a scoate în evidență cele 100 de linii de plată. Partea bună este că sunt foarte multe combinații posibile de câștig. Partea mai puțin bună este că, la o valoare minimă a fisei de 10 bani, miza minimă este de 1 leu, destul de ridicată dacă ai la dispoziție un buget redus. La 1 leu pe linie, miza este de 100 de lei per rotire. În ordinea valorii, simbolurile sunt blonda (care este și Wild), pisica albă, pisica neagră, pisica Birmaneză, pisica Siberiană, pisica Chatreu, A, K, Q și J. Cinci pictograme ale blondei stabilizate pe ecran plătesc de 10 ori miza.

Pe lângă Gamble și Jackpot Cards, jocul are și funcție de rotiri gratuite. Ai parte de 10 învârtiri din partea casei dacă obții trei simboluri Scatter.

ROYAL CATS

Facem trecerea la niște feline mult mai periculoase, cele din savana africană: leul, tigrul, pantera, puma. Este un slot accesibil pentru orice bankroll, miza minimă putând fi setată la 20 de bani. Simbolul central al jocului este Wild-ul (urma labei cu gheare), care substituie toate celelalte simboluri, cu excepția Scatter-ului. Există și un Wild Multiply, care apare pe rola 5, însă numai în jocul de bază. Acest simbol înmulțește câștigul total din jocul aleatoriu cu până la 20 X miza.

Funcția Specială a rotirilor gratuite se declanșează automat în momentul în care pe rolele simbolul Cats Royal se oprește pe rolele 2, 3 și 4. Sunt 10 rotiri gratuite, multiplicatorul crescând cu o treaptă o dată cu fiecare învârtire.

FORTUNE CATS

Are simboluri cu tematică asiatică, cel mai important fiind un motan tocmai bun de sump, cu totul și cu totul de aur. O altă pisică este simbol Scatter. Dacă se oprește pe ecran în trei exemplare, îți aduce 10 rotiri gratuite, plus zone suplimentare de joc. Fiecare simbol Scatter apărut în secvența de Free Spins generează o rotire suplimentară.

Acest slot se remarcă și prin simbolul Mister, care apare aleator pe role. Pictograma „misterioasă” se ascunde în spatele unui evantai și se transformă în cel mai valoros simbol, adică în pisica de aur. La fel se întâmplă cu un număr aleator de pictograme de pe poziții adiacente.

BIG WIN CAT

Are ca personaj central o pisică simpatică. Pe grilă se mai perindă simboluri precum banul chinezesc, clopoțelul, săculețul, evantaiul, ciocanul, țestoasa, porcușorul și peștele. Pisica este și simbolul Wild al jocului, având capacitatea să înlocuiască oricare altă pictogramă. Dacă două role sunt completate cu același simbol, atunci primești o re-rotire. Astfel, ai șansa să prinzi măcar un simbol de același tip și pe a treia rolă. În cazul în care ai noroc să se umple ecranul cu aceeași pictogramă, învârți de roata norocului, prin care poți obține un multiplicator de până la 10x.

Grafica este simplă, de influență asiatică, dar atractivă, iar volatilitatea este medie, jocul acordând un amestec de câștiguri mai mici și mai mari.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.