Paco îți aduce cumpărăturile acasă. Cum poți comanda

0
380

Paco Supermarket anunță că, de azi, este disponibil serviciul de livrări la domiciliu DeliveRo, pentru comenzi telefonice. Numărul de telefon pentru comenzi este 0767.145.047, iar programul de livrare a fost împărțit pe două zone:

Zona I – Focșani și localitățile de pe o rază de 15 kilometri în jur, adică Odobești, Cîmpineanca, Golești, Petrești, Jorăști, Mîndrești, Garoafa, Milcovul, Suraia, Biliești, Vînători și Răstoaca

Zona II – tot județul Vrancea, în afara Zonei I

Comenzile se fac prin apel telefonic, prin apel WhatsApp și apel video WhatssApp în fiecare zi, între 7.30 – 20.00, sau prin mesaj pe WhatssApp, cu caracter permanent.

Livrările se fac numai după ce au fost acceptate și confirmate prin SMS.

În Zona I, pentru comenzile lansate între 7.30 și 18.00, livrarea se face în aceeași zi, în maxim trei ore de la confirmarea prin SMS a comenzii. Pentru comenzile lansate după ora 18.00, livrarea se face a doua zi.

În Zona II, comenzile lansate de luni ora 7.30 până joi ora 20.00, se livrează a doua zi. În ceea ce privește comenzile lansate de vineri ora 7.30 până duminică ora 20.00 se livrează în ziua de luni.

Costuri: 15 lei/ transport, indiferent de destinație și mărimea comenzii + costul pungilor de cumpărărturi aferente.

Plata se face numerar la curier și va include valoarea cumpărăturilor și a livrării.

livrari paco - Paco îți aduce cumpărăturile acasă. Cum poți comanda

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here