Pădurile Vrancei, TĂIATE în neștire

0
227

camion-cu-lemne

Ample proteste ce au rolul de a stopa defrișările și despăduririle abuzive de pe teritoriul întregii țări au tot avut loc în ultima perioadă, însă faptul că oamenii ies în stradă în încercarea de a salva codrul verde nu îi determină pe hoți să dea un pas înapoi.

În data de 23 mai a.c., în jurul orei 10.00, poliţiştii din Odobeşti au intrat în alertă după ce au observant că la vederea echipajului șoferul unei autoutilitatre care transporta material lemnos, a virat brusc la stânga, a intrat pe o cale de acces spre un câmp, apoi a abandonat autoturismul. Cum era lesene de dedus că șoferul vrea să fugă de polițiști întrucât comisese o fărădelege,  autoritățile s-au sesizat și au pornit în urmărirea bărbatului.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că autoutilitara era condusă de  Z. Ionuţ, de 29 ani, din comuna Mera, care nu detinea documente de provenienţă şi însoţire transport material lemnos. Bărbatul a fost identificat în jurul orelor 11.00, a fost sanţionat contravenţional iar cantitatea de material lemons a fost confiscată.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.