PAMFLET: Ițele unui triunghi amoros de stânga

0
961

La studioul de televiziune Atlas TV, în timpul pregătirii înregistrării unei emisiuni electorale ce a avut ca invitați candidații la Primăria Focșani, au fost date în vileag o serie de secrete ce au ca subiect legăturile dubioase dintre actualii conducători ai județului.

Odată dezvăluite anumite detalii ce țin de viața intimă a unor persoane care ocupă o funcție publică, tendința de a folosi informațiile în spațiul public a fost greu de stăpânit. Poate și de aceea înregistrarea dezbaterii electorale a fost oprită de reprezentanții social-democraților, atunci când a început să se contureze ideea conform căreia o persoană foarte apropiată de președintele CJ ar fi în prezent o prietenă mult mai apropiată de un candidat la Primăria Focșani.

Este vorba de nimeni alta decât de o fostă soție de șofer al președintelui CJ care i-a oferit acestuia mai multă atenție de cât fostul soț, mai cu seamă după programul de lucru ceea ce a dus în final la divorțul celor doi. Acum, fosta soție de șofer pare să își fi schimbat preferințele, tinzând spre un fost reprezentant al Guvernului. Povestea nu ar avea nimic deosebit dacă la mijloc nu ar fi niște copii.

Astfel, un fost reprezentant al Guvernului, apolitic până la momentul înregimentării în partid, este mai mult decât convins să renunțe la o căsnicie cu doi copii, fie ei și înfiați, după cum nu ratează nici o ocazie să recunoască. Și cum o belea nu vine niciodată singură, soția și cei doi copii abandonați de cel care a ales la un moment dat să le fie un sprijin în viață ar putea rămâne pe drumuri. Asta pentru că imobilul în care locuiește și care a fost ridicat dintr-un împrumut pentru care mai are rate de plătit nu este pe numele ei iar casa a fost scoasă la vânzare chiar de cel care acum și-a găsit un alt domiciliu în cartierul ANL. Acum, informațiile aduse în discuție le-ar putea deschide ochii și celor care s-au împotrivit nominalizării candidatului amorezat de către șeful organizației județene și vor înțelege probabil că zicala conform căreia în spatele oricărui bărbat de succes stă o femeie puternică este cum nu se poate mai adevărată mai ales când femeia reușește să ducă pe culmile succesului nu unul ci doi bărbați puternici.

PS: Orice asemănare cu persoanele reale este pur întâmplătoare!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here