PANCIU: Promoția 2017 Liceului Teoretic „Ioan Slavici“ și-a luat rămas bun de la profesori (FOTO)

0
852

Aboslvenții claselor a XII-a, de la Liceul Teoretic „Ioan Slavici“ din Panciu și-au luat rămas bun de la profesori în cadrul cursului festiv găzduit marți, 23 mai 2017, de Casa Orășenească de Cultură „Mihai Eminescu“.

Diriginiții Doina Jalbă Bandrabur, Teodora Danțiș, Adriana Ifrim și Ana Maria Blaj au strigat pentru ultima oară catalogul și au oferit fiecărui elev câte diplome de absolvenți.

Directorul Andrei Igor Manovici a înmânat Premiile „Ioan Slavici 2017“, ca recompensă pentru promovarea instituției de învățământ prin performanțele obținute în activitatea școlară și extrașcolară, pe parcursul ciclului liceal, absolvenților: Bianca Maria Carabă, Oana Alexandra Chirilă, Andreea Nicoleta Istrate, Ramona Iuliana Ignat, Irina Georgiana Șerban, Elena Maria Pocriș, Sorina Roxana Costandache și Andrei Pufu. Au mai primit Diplome onorifice elevii care s-au implicat în proiectele educative, precum și cei care au făcut parte din Trupa de Teatru „Protha“, Corul „Cantabile“ și din colectivul redacțional al revistei „Actualis“.

După tradiție, șefa de promoție – Irina Georgiana Șerban, absolventă cu media generală 10 – a înmânat Cheia Liceului „Ioan Slavici“ reprezentantului claselor clasei a XI-a, Andrei Gheoca.

Invitat la eveniment, primarul Iulian Nica a primit, din partea directorului Andrei Igor Manovici, o Diplomă de Excelență pentru susținerea performanțelor școlare și extrașcolare ale promoției de elevi 2013-2017 a Liceului Teoretic „Ioan Slavici“.

Iulian Nica a subliniat imporanța cursului festiv și i-a felicitat pe absolvenți pentru performanțele obținute în anii de liceu.

„Acest curs festiv, dincolo de încărcătura lui emoțională, trebuie să reprezinte, pentru fiecare dintre voi, o formă de recunoştinţă pentru efortul depus de cadrele didactice şi părinţi deopotrivă, care v-au sprijinit necondiționat în toți petrecuți pe băncile școlii. De asemenea, astăzi este și rândul nostru să vă mulțumim pentru rezultatele deosebite obținute la toate fazele olimpiadelor şi concursurilor şcolare, pentru faptul că ne-ați reprezentat cu cinste orașul și, mai ales, pentru faptul că ați făcut să se vorbească cu respect despre învățământul păncean. Profit de acest prilej pentru a vă reaminti faptul că, toți performerii olimpiadelor şi concursurilor școlare vor fi recompensați, de către Primăria Orașului Panciu, în cadrul Galei Olimpicilor, eveniment care va avea loc la sfârșitul anului școlar 2016-2017, a declarat primarul Iulian Nica.

Edilul-șef le-a urat absolvenților mult succes la Bacalaureat, precum și la toate examenele pe care le veți susține în viitor.

„Să pășiți în viață cu fruntea sus, să fiți mereu mândri de voi și de cei care v-au îndrumat! Și aș mai adăuga un lucru foarte important: să nu uitați faptul că, oricând, ușa mea vă va fi mereu deschisă și că vă aștept, cu mare drag, acasă! De asemenea, îmi doresc să ne reîntâlnim, cu bine, și peste 10 ani; să vă vedem realizați, nu numai profesional, ci și în plan personal. Aceasta va fi cea mai mare bucurie a noastră: să știm că, oriunde ați fi și orinde ați merge, sunteți împliniți și sănătoși! Mult succes și numai bine!“, le-a transmis elevilor claselor a XII-a primarul Iulian Nica.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.