PANCIU: Revista “Actualis” a Liceului “Ioan Slavici” la numărul 9 în format tipărit (FOTO)

0
506

Vineri, 4 martie 2016, Centrul de Documentare și Informare al Liceului Teoretic „Ioan Slavici“ din Panciu a găzduit lansarea numărului 9, în format tipărit, al revistei ACTUALIS, editat cu sprijinul financiar al primarului Iulian Nica.

Colectivul redacțional, coordonat de profesorii Elena Manovici și Andrei Igor Manovici, a prezentat conținutul revistei care a apărut în aceleași condiții grafice deosebite, la fel ca numerele precedente, editate tot cu sprijinul primarului Iulian Nica. Publicația beneficiază și de un format electronic, realizat de elevii Georgiana Cociorbă, de la clasa a IX-a A și Andrei Ștefan Gheoca, de la clasa a X-a B, care poate fi accesat la adresa http://revactualis.wix.com/portal.

Elevii și profesorii au păstrat și un moment de reculegere în memoria scriitorului Ionel Bandrabur, trecut în neființă în luna ianuarie.

Primarul Iulian Nica a felicitat colectivul de redacție și profesorii coordonatori pentru articolele publicate în revista liceului, afirmând că ACTUALIS este una dintre publicațiile etalon ale unităților de învățământ din județ și din țară.

„Mă bucur că încă o ediție vede lumina tiparului cu aceeași grafică de excepție, în concordanță cu întreg conținutul ei. Mă bucur că am reușit, și de această dată, să pastrăm standardele de calitate ale revistei etalon a învățământului păncean. Vreau să vă felicit pentru faptul că noul număr al revistei confirmă așteptările noastre! Sunt sigur că, și în 2016, ACTUALIS va fi din nou revista no. 1 la concursurile de reviste școlare, așa cum a fost și în anii anteriori! Această performanță ne onorează comunitatea și vă confirmă munca. Din acest motiv, vă urez  multă inspirație pentru redactarea viitoarelor ediții, să rămâneți în continuare conectați la realitățile școlii și ale orașului, să vă mențineți standardele și să fiți la fel de exigenți cu voi înșivă! Mult succes!“, a declarat primarul Iulian Nica.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.