Pandemia în Vrancea la mijlocul lunii mai: 31 de decese și peste 500 de îmbolnăviri! 4 pacienți se află în stare gravă la terapie intensivă!

0
518

De la începutul pandemiei și până în acest moment, în Vrancea s-au înregistrat 507 cazuri de îmbolnăviri cu noul Covid-19 (cu 6 mai mult decât ieri) și 31 de decese provocate de complicațiile medicale ce au apărut la pacienți în urma infectării cu SARS-CoV-2. Spunem 31 de decese întrucât, deși autoritățile au comunicat ieri, în mod oficial, 3 noi decese la nivelul județului nostru, se pare că cineva a încurcat borcanele, întrucât femeia în vârstă de 71 de ani din Vrancea era de fapt din Ialomița. În altă ordine de idei, în Vrancea sunt monitorizate de DSP 252 de persoane aflate în autoizolare, alte 385 aflate în carantină fiind verificate cu atenție, prin dipozitivele specifice, de poliție și jandarmerie. Conform informațiilor oficiale, în spitalele din Focșani și Adjud sunt tratați 156 de pacienți infectați cu SARS-CoV-2, dintre care 4 sunt internați în stare gravă la terapie intensivă ( unul la Focșani și trei la Adjud). Autoritățile anunță că de la debutul pandemiei, 186 de vrânceni s-au vindecat de boală. Pe plan național, Grupul de Comunicare Strategică confirmă 16.704 cazuri de persoane infectate cu coronavirus de la începutul pandemiei, dintre care 267 au apărut în ultimele 24 de ore. De asemenea, 9.574 de cetățeni au reușit să învingă boala și au fost externați însă 206 se află internați în stare gravă la terapie intensivă. Din nefericire, 1.081 de persoane diagnosticate cu infecție Covid-19 și aflate sub tratament în spitalele din 38 de județe ale țării au decedat din cauza complicațiilor medicale apărute după cxe au contractat virusul. Potrivit datelor oficiale, 13.746 de persoane sunt în carantină instituționalizată și 14.491 în autoizolare la domiciliu. Totodată, se anunță faptul că până astăzi s-a reușit prelucrarea a 303.734 de teste.

vrancea - Pandemia în Vrancea la mijlocul lunii mai: 31 de decese și peste 500 de îmbolnăviri! 4 pacienți se află în stare gravă la terapie intensivă!

Catalin-Toma-PNL-Vrancea
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here