Pandora Prod din Focșani face angajări. VEZI ce post se caută

0
823
Pandora Prod, fabrică specializată în producția de îmbrăcăminte pentru bărbați și femei, face angajări.

Reprezentanții societății au postat un anunț prin care doresc să angajeze un account manager. Persoana care va ocupa postul, trebuie să dețină abilități organizatorice, originalitate și spirit analitic. Trebuie să fii proactivă și orientată către rezultate, să aibă abilități de comunicare și să fie flexibilă, pentru a putea face față oricărei situații neprevăzute.

“Considerăm că printre calitățile necesare pentru o astfel de poziție trebuie să fie cunoașterea bună a pieței și a evoluției acesteia, capacitatea de a te organiza astfel încât obiectivele companiei și a departamentului în care lucrezi să fie atinse, adaptarea la schimbările pieței, o foarte bună comunicare cu echipa din care faci parte, și nu în ultimul rând, înțelegerea clientului și a modului în care poate fi atras prin activități cât mai relevante”, se arată în anunțul de angajare.

Cei care aplică pentru acest post trebuie să aibă studii superioare (studiile economice și/sau tehnice în domeniul textil reprezintă un avantaj), cunoștințe avansate de limba engleză, cunoştinţe operare PC (Windows, Microsoft Word şi Excel, Internet). Un avantaj îl constituie experiența de minim 2 ani pe o poziție similară.

Se oferă pachet salarial atractiv și lucrul într-o echipă tânără și dinamică. Cei interesați pot trimite CV până la data de 1 martie 2019 la adresa de e-mail: angajari@pandora-prod.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here