PANICĂ într-un bloc din Focșani în seara de Crăciun! A fost nevoie de intervenția pompierilor

0
1282
Luni, în jurul orei 22.00, prin intermediul numarului de apel unic 112, s-a anunțat ca iese fum de la subsolul unui bloc  din mun. Focșani, B-dul Unirii nr.1.

Imediat către locul indicat s-a deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri  Focșani cu o autospecială de stins incendii, precum și un echipaj cu o autospecială de primă intervenție și comandă.

În momentul sosirii forțelor de intervenție s-a constatat că incendiul se manifesta cu degajări mari de fum la nivelul unor resturi menajere, materiale textile și mase plastice depozitate la subsolul blocului de locuit.

Din cauza cantității mari de fum, s-a luat măsura preventivă de a se evacua locatarul din apartamentul situat deasupra focarului de incendiu. În urma acestuia nu s-au înregistrat pagube materiale, iar persoana evacuată nu a necesitat îngrijiri medicale. (Departamentul de Comunicare al ISU Vrancea)

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.