Parlamentarii USR se grupează și își extend activitatea și în alte județe. Vrancea, în sarcina deputatului USR de Bacău Lucian Stanciu Viziteu

0
155

Deși a obținut rezultate foarte bune în urma alegerilor din 11 decembrie 2016, filiala Vrancea a Uniunii Salvați România nu a reușit să obțină nici un mandat de parlamentar. Chiar și așa, USR are grijă de electoratul său din Vrancea, iar de acum încolo de acest județ va răspunde deputatul USR de Bacău Lucian Stanciu Viziteu.

Viziteu a fost prezent, marți, la Focșani, pentru a pune la punct un plan de bătaie pentru activitatea filialei, dar și pentru a transmite un mesaj vrâncenilor: că pot avea încredere în USR, care va fi etalonul opoziției. Uniunea Salvați România și-a propus, pentru început, să monitorizeze modul în care vor fi alcătuite bugetele locale, în special bugetul municipiului Focșani și cel al județului Vrancea.

“Ne vom face vizibili peste tot unde e nevoie să fie corectitudine. Altfel spus, vom face opoziție peste tot. Sperăm ca în 4 ani să devenim un etalon pentru ce înseamnă opoziție”, a transmis parlamentarul băcăuan.

Totodată, el a adus în discuție și cel mai fierbinte subiect din această perioadă, și anume ordonanțele privind grațierea și amnistia, care au dus la proteste de stradă.

„Aceste ordonanțe de urgență, care nu justifică urgența, în primul rând, încearcă, sub acoperirea unei probleme legitime, privind supraaglomerarea din închisoari, să servească unor interese partinice. Susținem demersul președintelui Iohannis de a organiza un referendum, iar cetățenii să decidă dacă e bine să umblăm la Codul Penal, cum vrea să facă actualul Guvern”, a mai declarat la Focșani Lucian Stanciu Viziteu, deputat USR de Bacău.

sedinta-usr3 sedinta-usr4

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.