Partida Romilor „Pro Europa” Vrancea îndeamnă cetățenii de etnie romă să voteze listele de candidați ale Partidului Național Liberal

0
285

În urmă cu două luni, la nivelul județului Vrancea se încheia prima alianță pentru răsturnarea de forțe de la nivelul administrației publice județene. Între Partidul Național Liberal și Partida Romilor „Pro Europa” se năștea o înțelegere politică care urma să dea impulsul necesar și altor formațiuni pentru a intra în alianță. Inițiativa are însă și alte valențe. Este vorba de un proiect politic, până la urmă, prin care se încearcă în mod concret ca cetățenii cei mai defavorizați din Vrancea să beneficieze cu adevărat de facilitățile unei societăți moderne, așa cum nu s-a întâmplat în administrația social-democrată. Mai mult decât atât, acordul are ca scop conștientizarea populației de etnie romă asupra faptului că este nevoie și de participarea ei la problemele comunității și la luarea deciziilor care îi influențează viața de zi cu zi. În contextul alegerilor locale de la sfârșitul lunii septembrie, președintele Partidei Romilor „Pro Europa” Sucursala Vrancea, Toader Constantin, candidat la Consiliul Județean Vrancea, a făcut un apel către toți cetățenii de etnie romă din județul nostru să susțină proiectele și candidații Alianței PNL – USR la consiliul județean.

Dragii mei romi, sunt un optimist şi un luptător. Vreau să fac mai mult pentru binele romilor din Vrancea, sunt cu bună credinţă și încrezător că obiectivele pe care le propun vor fi realizate. Vreau să asigur dialogul, împărtăşirea de valori şi idealuri precum şi construirea încrederii! Este nevoie de mai multă încredere în noi înşine precum şi între noi. A venit timpul să sprijinim întărirea spiritului de apartenenţă la etnia noastră, comunitate – locală, etnică,confesională, profesională a romilor. Doresc solidaritate mai mare cu cei aflaţi în nevoie şi cu generaţiile următoare! În numele Asociatiei Partida Romilor Pro-Europa vă adresez invitația mea, de a fi alături unul de celalalt în acestă perioadă. Consider că nu vă cer imposibilul în ceea ce vizează un reprezentat al romilor în Consiliul Județean. Și noi romii trebuie să deținem anumite drepturi pentru dezvoltarea comunitatilor de romi. Vă mulţumim pentru atenţia acordată şi aşteptăm cu interes opinia dumneavoastra!”, este mesajul liderului vrâncean al Partidei Romilor „Pro România”, Toader Constantin. (Material realizatde SC Media Factory Concept SRL, la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar: 21200012)

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.