Pasagera decedată în accidentul aviatic din Giurgiu era originară din Panciu! Georgiana avea doar 28 de ani și primise zborul cadou

0
1742

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit sâmbătă seara între Letca Nouă şi Letca Veche din judeţul Giurgiu. Aeronava care a decolat de pe aerodromul din Letca Nouă avea la bord două persoane: pilotul și o femeie în vârstă de 28 de ani. La scurt timp după decolare, aeronava s-a prăbușit într-o zonă împădurită. Cele două persoane aflate la bordul avionului au fost găsite decedate de către echipajele care au intervenit la fața locului. La manșa aeronavei se  afla pilotul Valentin Anghel, iar alături de el era o tânără de 28 de ani care a primit cadou un zbor de agrement de la iubitul ei. Este vorba de Georgiana Popa, născută în orașul Panciu. Vrânceanca a absolvit Facultatea de Drept și lucra la biroul unui executor judecătoresc din Capitală. Prietenul tinerei a postat un mesaj pe Facebook în care a anunțat cumplita veste: ”Din păcate, Georgiana nu mai este. În mod normal, nu e deloc greu să faci o postare, dar acum e infernal. Pentru voi, care o cunoașteți… ieri m-a lăsat singur și nu s-a mai întors. Te iubesc!”, a scris prietenul tinerei pe Facebook. Între timp, procurorii au deschis un dosar penal în cauză. „Un avion de mici dimensiuni a fost identificat prăbuşit în pădurea din comuna Letca Nouă, judeţul Giurgiu, victimele fiind o persoană de sex feminin şi o persoană de sex masculin. În cauză sunt efectuate cercetări in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prev. de art. 112 şi art. 116 alin. 1 lit. a, b, c ambele raportate la art. 122 şi art. 114 alin. 1, 2 şi 3 şi art. 115 alin. 1 din Legea nr. 21/2020 privind Noul Cod Aerian al României, art. 192 alin. 1, 2 şi 3 din Codul Penal”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, transmis sâmbătă seara.

 

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.