Patronul Clubului VOX trage un semnal de alarmă asupra pericolelor din localurile focșănene

1
294

willy brumareanu vox club - Patronul Clubului VOX trage un semnal de alarmă asupra pericolelor din localurile focșănene

Willy Brumăreanu, patronul clubului Vox din centrul Focșaniului a postat pe Facebook un text în care atrage atenția asupra riscului ca o tragedie similară cu cea petrecută în Clubul Colectiv să se repete oricând și în clubul administrat de acesta. Pentru a nu pune în pericol viața tinerilor care îi calcă pragul clubului, Willy Brumăreanu a luat decizia radicală de a nu mai face această activitate în viitor și îi roagă pe toți administratorii și managerii din branșă:  NU VĂ JUCAȚI CU VIEȚILE COPIILOR NOȘTRI!

Iată ce scrie Willy Brumăreanu pe contul său de socializare:

Cu riscul ca vor urma repercusiuni asupra mea din partea conducerii sindicatelor si a Casei De Cultura Focsani, doresc sa va anunt ca pe data de 17 Aprilie 2015 ora 03:12 La Clubul Vox pe care il administrez a avut loc un incendiu cauzat de un expresor de cafea. La acea data si ora ma aflam in incinta locatiei si multumesc Bunului Dumnezeu in fiecare clipa pentru faptul ca nu se aflau Tineri in club. Am trait clipe pe care nu le doresc nimanui sa le traiasca pana in momentul in care au intervenit Echipajele I.S.U. cale pe care le multumesc din tot sufletul pentru interventia foarte rapida si profesionalismul de care au dat dovada si le datorez viata mea. Au ajuns in maximum 5-6 minute din momentul in care am sunat la 112, timp in care am incercat personal sa iau masuri pentru stingerea incendiului dar am fost in imposibilitatea de o face deoarece locatia pe care o am cu contract de inchiriere se afla in incinta Casei de Cultura Focsani, institutie care de foarte multi ani mi-a blocat caile de acces in caz de evacuare si : NU ARE APA IN INTALATIILE DE HIDRANTI pentru Interventii in CAZ DE INCENDIU, atat pentru Locatiile Inchiriate cat si in SALA DE SPECTACOL in care au acces 600 de persoane. Puteti sa trageti concluzii la ce dezastru se poate intampla daca la un Spectacol sau un Bal Al Bobocilor cu sala plina, in care se afla 600 de copii se produce un Cutremur sau Incendiu.

Personal le-am adus la cunostita de nenumarate ori despre aceasta situatie si mi-au spus ca : “sunt doar un simplu chirias si nu ma priveste pe mine aceasta problema”, ca drept dovada de la momentul intamplari tragicului eveniment 17 Aprilie 2015 pana in prezent 31 octombrie 2015 (sapte luni de zile), nu a a fost intocmit un proces verbal de constatare a evenimentului ,dand dovada de lipsa de interes si responsabilitate fata de viata celor care vin in aceasta institutie de cultura, iar de la producerea incediului pana in prezent NICI IN MOMENTUL DE FATA NU EXISTA APA IN INSTALATIILE DE HIDRANTI.
Daca in momentul produceri incendiului, exista apa in instalatiile de stingere a incendiului eram in posibilitatea de a salva o foarte mare parte din munca mea de o viata, dar am privit neputincios si cu durere in suflet cum ardea. Timp de 5 minute pana au intervenit echipajele I.S.U. am trait clipe de cosmar si am avut senzatia ca au trecut 5 Ani din viata mea. Este foarte greu de exprimat prin cuvinte acele clipe traite de mine si datorita acestui eveniment am luat hotararea sa nu mai fac NICIODATA acest gen de activitate pentru a nu pune in primejdie viata tinerilor. Rog pe aceasta cale toti administratori si manageri care au acest gen de activitate : NU VA JUCATI CU VIETILE COPIILOR NOSTRI! In momentul unui asemenea dezastru este foarte greu sa intervii pentru a salva vietile celor aflati in interior. Doar Imaginativa ce se poate intampla cu vietile copiilor nostri in momentul producerii unui CUTREMUR sau INCENDIU.
Cu profunda durere si afectiune in suflet pentru cei care si-au pierdut viata in tragicul eveniment din Bucuresti, ma rog la Bunul Dumnezeu sa ii Odihneasca in Pace!Sincere condoleante familiilor indurerate!

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Da, era timpul sa-si ia cineva inima in dinti si sa arate gunoiul adunat sub pres. Pentru ca pericolul e infricosator si merita sa-si riste locul de munca denuntand ipocrizia si lacomia responsabililor indiferenti la nenorociri ce s-ar putea oricand repeta…

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.