Patru persoane RANITE GRAV în urma unui accident feroviar

0
300

ambulanta-noaptea

Un accident feroviar, mai puțin obișnuit, a avut loc miercuri noapte pe o linie ferată din județul Vrancea. O drezină a fost lovită de mai multe bucăți de lemn căzute dintr-un marfar care circula pe traseul Mărășești-Focșani. Incidentul s-a produs în apropierea localității Bătinești din comuna Țifești. Patru persoane, care se aflau în drezină au fost accidentate de bucățile de lemn desprinse din ultimul vagon al marfarului.

 „La faţa locului s-au deplasat echipaje ale Ambulanţei şi ale SMURD, dar şi echipajul mobil de descarcerare al ISU Vrancea. Două persoane din drezină au fost preluate şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” din Focşani. Celălalte două persoane au fost preluate de echipaje SMURD, pentru a primi îngrijiri medicale”, a precizat căpitan Cristina Duţă, purtătorul de cuvant al ISU Vrancea.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.