PDL Vrancea nu a murit! PDL se transformă. În EXECUTAT SILIT

0
382

Amintirile mă chinuiesc, amintirile mă răscolesc – un refren care a făcut valuri și care i se potrivește ca o mănușă fostului portocaliu devenit galben Costică Neață, care nu scapă de coșmarul executărilor silite. După ce a fost dat afară din sediul de partid, pe care l-a folosit ani de zile, de pe Bulevardul Independenței, executat silit pentru că PDL nu și-a mai plătit chiria, un alt executor vine pe capul actualului co-președinte al PNL Vrancea, ex-președinte la defunctul PDL. De data aceasta – de la un operator de telefonie, ale cărui servicii au fost folosite din plin de membrii de partid înainte de a părăsi sediul, dar care nu au fost și plătite. Surse bine documentate vorbesc despre o sumă cu cinci cifre și trei zero-uri pe care ar avea-o de plătit fostul PDL pentru că a folosit prea mult telefonul (roșu) fără fir de la partid.

pdl vrancea sediu - PDL Vrancea nu a murit! PDL se transformă. În EXECUTAT SILIT
foto: adevarul.ro

Neață & Co. a fost evacuat din sediu la început de an. Când toată suflarea încă încerca să-și revină după sărbătorile de iarnă, Neață și ai lui, cu bagajele în mână, căutau un alt sediu de partid. Asta cu toate că, fiind acum unit în cuget și simțiri cu Săpunaru și vechii liberali, putea bine mersi să se înființeze la vecini cu bagajele în brațe. El a vrut un sediu al lui și l-a găsit repede, deși nu se știe cât timp va sta și aici, dacă nu-și va onora plățile.

Așa cum Nini partenerul s-a supărat rău când a auzit că frățiorul mai mic și-a tras sediu nou de partid, probabil și acum a făcut ochii cât cepele când a văzut factura la telefon. Executorul judecătoresc și-a trimis deja buzduganul înainte și e de așteptat să apară dintr-un moment în altul să-l lase pe Neață fără ceea ce și-a mai amenajat prin sediu, dacă nu reușește să adune bani să plătească factura neachitată.

(George Teodorescu)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here