Pe urmele lui Alin Moldoveanu: medalii peste medalii la tir pentru juniorii focșăneni

0
209

În perioada 15 – 18 decembrie, la poligonul Tunari – București s-a desfășurat etapa a V-a a campionatului Național de TIR, pușcă aer comprimat 60 focuri. Sportivii antrenați de Adrian Alaci și Aurel Giurgea au avut rezultate excepționale, depășind trăgătorii legitimați la Steaua sau Dinamo București.

Răzvan Condrea, care a concurat la juniori 1 (nou record personal – 613 puncte), a cucerit medalia de aur, locul 2 revenindu-i lui Lucian Puțaru, în timp ce ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de David Ile. Practic, tot podiumul la juniori 1 a fost ocupat de sportivii legitimați la CSM 2007 Focșani și CS Unirea Focșani.

Și fetele au făcut o figură frumoasă. La juniori 3, Teodora Șușu s-a clasat pe locul 2, iar la junioare 2, Alexandra Bivolaru a obținut locul 3.

În luna ianuarie 2017, sportivii vrânceni vor fi prezenți la următoarea etapă a Campionatului Național, ce se va desfășura la Arad.

tir-juniori2

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.