Percheziţii de amploare pentru depistarea hoţilor de curent electric

0
429

Percheziţii de amploare au fost organizate joi de poliţiştii din Panciu, care împreună cu importante alte efective de oameni ai legii au descins în mai multe localităţi pentru depistarea hoţilor de curent electric dar şi pentru a reduce fenomenul de  evaziune fiscală în domeniul producerii și ccomercializării băuturilor alcoolice.

În total, peste 100 de poliţişti dar şi angajaţi de la Electrica ori din cadrul altor instituţii, au fost angrenaţi în percheziţiile care s-au desfăşurat în judeţ. În total, oamenii legii au efectuat 61 percheziții  domiciliare în orașul Panciu, comunele Movilita, Străoane, Fitionești și Țifești, precum și în orașul Gura Humorului, județul Suceava.

Astfel, în cadrul perchezițiilor au fost vizate 44 de imobile aparținând  unor persoane  fizice, precum și mai multe imobile aparținând unui număr de 17 unități economice.

În cadrul acțiunii au fost găsite 9 instalații clandestine  prin care  se sustragea  energie electrică, 8900 litri cu miros specific de țuica, în afara antrepozitului fiscal și 397.000 litri cu aspect și miros de vin, din care au fost recoltate probe în vederea stabilirii dacă substanța este vin autentic sau falsificat.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale și recuperarea prejudiciului cauzat bugetului general consolidat al statului.

Astfel de activități vor continua și în perioada următoare, anunţă IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.