Percheziții în Vrancea la persoane bănuite de evaziune fiscală cu alcool

0
826

Polițiștii din Brașov efectuează joi 20 de percheziții domiciliare în 4 județe între care se află și Vrancea, la persoane bănuite de evaziune fiscală cu produse din alcool.

”La data de 25 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brașov efectuează 20 de percheziții în județele Brașov, Satu Mare, Vrancea și Vâlcea. Activitățile vizează persoane bănuite de evaziune fiscală și deținere în afara antrepozitului fiscal, respectiv comercializarea pe teritoriul României, a produselor accizabile, supuse marcării. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională urmează să fie stabilit”, se arată pe site-ul Poliției Române.

Polițiștii vor pune în executare 6 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul poliției, pentru audieri. La activități participă 75 de polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Brașov, Satu Mare, Vrancea și Vâlcea, precum și inspectori vamali. Cercetările sunt continuate în cauză, pentru documentarea întregii activități infracționale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here