Percheziții în județ la indivizi suspectați de mai multe furturi. Doi indivizi din Urechești, ARESTAȚI

0
248

Polițiștii din Vrancea au efectuat în week-end mai multe percheziții domiciliare după ce în data de 24 noiembrie, în urma unui flagrant organizat de oamenii legii de la  Biroul de Investigații Criminale Focșani, au fost prinși doi bărbați de 33 și 40 ani, ambii din comuna Urechești, în timp ce încercau să fugă cu bani și bijuterii în valoare de aproximativ 5000 lei, bunuri sustrase dintr-o locuință din comuna Vânători.

In vederea documentării întregii activități infracționale au fost efectuate 6 percheziții domiciliare la mai multe locații ocazie cu care au fost ridicate sume de bani, aparatură electronică, telefoane și obiecte folosite la săvârșirea de infracțiuni. De asemenea, au mai fost ridicate în vederea continuării cercetărilor și 4 autovehicule.

Cei doi au fost reținuți și prezentați instanței de judecată și vor fi cercetați în stare de arest preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale și recuperarea prejudiciului cauzat.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.