Percheziții la Țifești la producători de alcool

0
521

Polițiștii din Vrancea au descins, miercuri, la Țifești, la producătorii de alcool despre anchetatorii aveau indicii asupra activității pe care o desfășoară și asupra produsului finit.

Acțiunea a fost organizată de  polițiștii Secției Rurale Panciu și a urmărit prevenirea si combaterea ilegalităților în domeniul producerii si comercializării vinului și a produselor alcoolice.

Au fot efectuate doua percheziții domiciliare. Astfel,  la sediul unei societăți comerciale a fost găsită cantitatea de 1.000 litri substanță lichida cu aspect si miros de alcool etilic, precum si cantitatea de 36.500 litri de substanță cu aspect si miros de vin, iar la sediul altei societăți comerciale a fost găsită cantitatea de 23.800 litri substanță lichida cu aspect si miros de vin, toate cantitățile depistate nu aveau documente de proveniență.

În cauză s-a procedat la ridicarea in vederea cercetărilor a cantității de 1.000 litri de substanță cu aspect si miros de alcool etilic.

Totodată, au fost luate eșantioane din cantitățile de vin identificate în vederea analizării de către un laborator autorizat. Cantitatea de substanță cu aspect si miros de vin a fost lăsată în custodia persoanelor percheziționate.

Astfel de activități vor continua și în perioada următoare, anunță polițiștii.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.