ULTIMĂ ORĂ: Percheziții pe o stradă din Focșani și urmărire ca-n filme pentru prinderea unor traficanți de tutun

0
530

Ample percheziții au loc miercuri seară în Focșani, simultan cu descinderi ce sunt desfășurate în Suceava. Acțiunea aparține polițiștilor de la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate și procurorilor DIICOT.

Oamenii legii au ”mirosit” un transport de țigări de contrabandă și au trecut la treabă, pentru destructurarea rețelei. Conform anchetatorilor, 8 percheziții au loc în Focșani și 4 la Suceava. La Focșani, descinderile au avut loc la mai multe adrese de pe strada Bujor, unde anchetatorii au găsit o captură impresionantă de țigări. Mai mult decât atât, un traficant a fost prins în trafic, după o urmărire ca-n filme și un accident provocat de fugar.

Individul, se pare un focșănean, se afla la volanul unui autoturism cu numere de Hunedoara, și nu a oprit la semnalul oamenilor legii. Polițiștii și procurorii au pornit în urmărirea lui iar la un moment dat în zona Obor individul a scăpat mașina de sub control, pe fondul poleiului, lovind violent un autoturism parcat pe care l-a avariat serios.

Imediat după ce a provocat accidentul, individul a fost prins și încătușat de oamenii legii. În mașină, procurorii au dat de încă o captură semnificativă de țigări netimbrate ce urmau să fie vândute pe piața neagră din Vrancea.

Mai mulți suspecți au fost duși la audieri și nu este exclus să fie operate și rețineri.

Catalin-Toma-PNL-Vrancea
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here