Persoană fără adăpost, omorâtă în fostul Palat al Copiilor din Focșani

0
608

Un bărbat de 44 de ani din comuna Bunești-Averești, județul Vaslui,  cunoscut în rândul persoanelor fără adăpost a fost omorât vineri de un focșănean de 38 de ani, de asemenea fără familie, fără casă și fără masă. Crima s-a produs în fostul Palat al Copiilor din Focșani unde-și petrec veacul aurolacii iar totul s-ar fi produs pe fondul consumului de alcool.

“La data de 16 septembrie a.c., polițiștii au fost sesizați despre faptul că o persoană cu identitate necunoscută a fost găsită decedata. În urma autopsiei efectuate la data de 17 septembrie a.c., s-a stabilit faptul că moartea a fost violentă.

Tot la data de 17 septembrie a.c., a fost reținut un bărbat de 38 de ani, din municipiul Focșani, principalul bănuit de săvârșirea faptei, iar în urma prezentării acestuia cu propunere de arestare preventivă acesta va fi cercetat în stare de arest preventiv pentru 30 de zile.  

Tot în urma cercetărilor s-a stabilit și identitatea persoanei decedate, respectiv un bărbat de 44 de ani, din comuna Bunești-Averești, județul Vaslui, ambele persoane făcând parte din categoria oamenilor fără adăpost”, transmit polițiștii vrânceni.

În fapt, criminalul și-ar fi lovit victima cu pumnii și cu picioarele până a lăsat-o fără suflare. Apoi, și-ar fi văzut de treabă. Focșăneanul a fost găsit în Cartierul Sud din Focșani iar când a fost pus în fața probelor și-a recunoscut teribila faptă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.