Peste 1.500 de teste prelucrate de DSP Vrancea în ultima săptămână

0
102

Specialiștii epidemiologi din cadrul Direcției de Sănătate Publică Vrancea (DSP) împreună cu întreaga echipă de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști, au prelevat și prelucrat 1.538 de teste în intervalul 28 noiembrie-4 decembrie. Defalcat pe zile, raportul este în felul următor: sâmbătă, 28 noiembrie – 314 teste, duminică, 29 noiembrie – 133 teste, luni, 30 noiembrie – 206 teste, marți, 1 decembrie – 137 teste, miercuri, 2 decembrie – 214 teste, joi, 3 decembrie – 259 teste, vineri, 4 decembrie – 275 teste. Direcția de Sănătate Publică Vrancea recomandă în continuare cetățenilor respectarea cu strictețe a măsurilor de distanțare fizică, a celor igienico-sanitare (spălarea frecventă a mâinilor) și de purtare a măștilor:

– În permanență purtați mască de protecție în spațiile închise (spații publice, loc de muncă)! Pentru o protecție eficientă masca trebuie să acopere atât nasul cât și gura.

– Evitați aglomerările, atât incintele cât și aglomerările din aer liber! În cazul în care nu le puteți evita, asigurați-vă că purtați masca de protecție!

– Mențineți distanța fizică față de celelalte persoane!

– Mențineți igiena riguroasă a mâinilor, prin spălarea cât mai frecventă cu apă și săpun timp de cel puțin 20 de secunde sau dezinfectarea cu substanțe pe bază de alcool!

– Evitați atingerea ochilor, nasului și gurii cu mâinile neigienizate!”, este mesajul transmis de DSP Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.